بلیت هواپیما ۲۴ درصد گران شد (۱۲ آبان ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی و خارجی (۱۲ آبان ۱۴۰۴) + جدول اعلام نتایج قرعه‌کشی نهمین دوره فروش محصولات ایران‌خودرو (۱۲ آبان ۱۴۰۴) + لینک نتایج قرعه‌کشی قیمت گل زعفران در تربت‌حیدریه باز هم رشد کرد | تقاضای خرید بالاست (۱۲ آبان ۱۴۰۴) ۳۴.۹ میلیارد دلار ارز واردات تأمین شد| ۲۴.۸ میلیارد دلار سهم صنایع از تأمین ارز کاهش ۵ هزار تومانی قیمت مرغ در مشهد | گوشت گوسفندی چند؟ (۱۲ آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی برداشت ۷۵ هزار تن انار از باغات خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ اطلاعیه بانک مرکزی درباره برگزاری ۲ نوبت حراج سکه در آبان ۱۴۰۴ رشد منفی ۵.۴ درصدی صنعت ساختمان در شش ماه نخست ۱۴۰۴ حقیقی‌ها شگفتی‌ساز شدند | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۲ آبان ۱۴۰۴) نرخ دلار در مشهد چند؟ (۱۲ آبان ۱۴۰۴) مدت گارانتی خودرو و موتورسیکلت تغییر کرد (۱۲ آبان ماه ۱۴۰۴) قیمت امروز طلا در مشهد اعلام شد (۱۲ آبان ۱۴۰۴) | ریزش شدید قیمت سکه دریافت وام با سهام عدالت؛ شایعه یا واقعیت؟ آغاز پرداخت تسهیلات کم‌بهره به چای‌کاران (۱۲ آبان ۱۴۰۴) حقوق آبان‌ماه ۱۴۰۴ نیرو‌های شرکتی مستقیما به حسابشان واریز خواهد شد قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۲ آبان ۱۴۰۴) | سیب‌زمینی کیلویی چند؟ نخستین بنزین زیست‌پایه ایران با اتانول تولید شد شاخص کل بورس رکورد سقف ۶ماهه خود را شکست (۱۲ آبان ۱۴۰۴) مشخص نبودن معیار‌های دقیق حذف یارانه پردرآمد‌ها | شفافیت، پیش‌نیاز حذف یارانه نقدی ثروتمندان کاهش نرخ دلار در بازار تجاری | آخرین قیمت ارز‌های توافقی اعلام شد (۱۲ آبان ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز دینار عراق، لیر ترکیه و افغانی افغانستان در مشهد (۱۲ آبان ۱۴۰۴) ورود نخستین پرواز شرکت هواپیمایی «آسترین» به شهر فرودگاهی امام‌خمینی(ره) قیمت جهانی طلا امروز (۱۲ آبان ماه ۱۴۰۴) اعلام شد آغاز ثبت‌نام کارت رفاهی ازدواج از پایان آبان ماه ۱۴۰۴ | زوجین می‌توانند کالای ایرانی را با وام قرض‌الحسنه بدون صف خریداری کنند وام ١.٢ میلیاردی مسکن را چطور می‌توان گرفت؟ طلا در صف تغییرات بازار‌های جهانی (۱۲ آبان ماه ۱۴۰۴) بانک مرکزی حذف وام نقدی ازدواج و جایگزینی با کارت رفاهی جهیزیه را تکذیب کرد
سرخط خبرها

والی هرات: خط آهن خواف-هرات در سال جاری افتتاح می‌شود | امارت اسلامی افغانستان کشت و تجارت تریاک را به صفر رسانده است

  • کد خبر: ۳۴۶۲۳۰
  • ۲۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۰
والی هرات: خط آهن خواف-هرات در سال جاری افتتاح می‌شود | امارت اسلامی افغانستان کشت و تجارت تریاک را به صفر رسانده است
والی هرات در افغانستان گفت: خط آهن خواف-هرات ۸۵ درصد پیشرفت دارد و در سال جاری افتتاح می‌شود. باید در حوزه خط آهن تسهیل شود و محور چابهار-هرات و بندرعباس-هرات باید در دستور کار باشد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، «نوراحمد اسلام‌جار» امروز، ۲۹ تیرماه، در همایش مشترک اقتصادی خراسان رضوی و افغانستان که در محل اتاق بازرگانی برگزار شد، اظهار کرد: از مهمان‌نوازی ملت ایران در حدود چهار دهه تشکر می‌کنم. در بازدیدی که از مرز داشتیم، مشکلات برادران ما بین ۶۰ تا ۷۰ حل شده است. افرادی که می‌خواهند به افغانستان بازگردند، نیازی به ثبت اسمشان در اردوگاه نیست و مستقیم به مرز اسلام‌قلعه می‌روند که سهولت بزرگی است.

وی بیان کرد: از ملت بزرگ ایران که در مدیریت بحران اجتماعی دست ما را گرفتند، تشکر می‌کنم. سهولت زیادی شده است و درخواست داریم در راه تسهیل و اکرام هرچه بهتر برادران، آنچه در توان دارند، انجام دهند. کار زیادی انجام دادند و زحمت زیادی کشیدند که قابل تشکر است. امیدواریم با مدیریت درست تعدادی از برادران ما که در ایران باقی ماندند، سازماندهی شوند تا به اکرام مهاجران آسیب نرسد و اداره ما در افغانستان و خراسان دچار مشکل نشود.

اسلام‌جار با بیان اینکه دو طرف افغانستانی و ایرانی با اصل خروج اتباع موافق هستند، عنوان کرد: فقط درخواست داریم که هنگام خروج، مهجران اکرام و احترام شوند و خروج آن‌ها تسهیل شود. اعلی‌ترین درجه انسانیت را با برادران مهاجر خود داشته باشند، آن‌ها هم انسان هستند، درصد زیادی فریب‌خورده بودند و دشمنان مسائلی را درخصوص آمدن طالب بیان می‌کردند.

والی هرات در افغانستان افزود: تبلیغات رسانه‌ای غربی و دشمن دروغ از آب درآمد، مردم طالب را شناختند و به آن‌ها ثابت شد که طالب برای ملت خود و حتی دنیا صلح می‌‎خواهد. طالب برای منطقه یک نعمت است، ما به قیمت میلیون‌ها شهید، سرطان بزرگی را از منطقه دور کردیم.

وی بیان کرد: امارت اسلامی افغانستان کشت و تجارت تریاک را به صفر رسانده است. امیدوارم ایران در این مسئله بیشتر دست ما را بگیرد. ما با موادمخدر سنتی آنقدر دست‌به‌گریبان نیستیم که با موادمخدر صنعتی درگیر هستیم؛ قرص‌های مختلف مخدر ما را گرفتار کرده است. امیدوارم در منطقه علیه موادمخدر صنعتی و سنتی مقابله کنیم تا جوانان از این ماده نجات پیدا کنند. در هرات، ۲۰ هزار معتاد را سر کار آوردیم و کار می‌کنند.

اسلام‌جار با اشاره به اینکه در جلساتی که داشتیم، رضایتمندی در حوزه اقتصادی مخصوصاً ترانزیت وجود دارد، تصریح کرد: در بخش ترانزیت، توافقات خوبی انجام شد. خط آهن خواف-هرات ۸۵ درصد پیشرفت دارد و در سال جاری افتتاح می‌شود. باید در حوزه خط آهن تسهیل شود، بعد از کشتی، خط آهن بهترین و آسان‌ترین وسیله حمل‌ونقل است. خط آهن چابهار-هرات و بندرعباس-هرات نیز باید در دستور کار باشد.

والی هرات در افغانستان گفت: تسهیلات بانکی برای صرافان برای جلوگیری از انسداد حساب‌های بانکی اقدام خوبی در ایران بود. انسداد صرافی‌ها تجارت در افغانستان را دچار مشکل می‌کند. ما کشت‌هایی در افغانستان داریم که می‌توانیم صادر کنیم، در این زمینه باید کمیته کاری تشکیل شود تا میوه‌های افغانستان صادر شود.

وی ادامه داد: دغدغه ما در افغانستان بحث اشتغال‌زایی بوده و بهترین شغل برای افغانستانی‌ها زراعت است که درخواست داریم ایران در بحث قوانین صادرات دام‌های اصلاح‌شده با ما همکاری کنند.

اسلام‌جار اضافه کرد: ما از سرمایه‌گذاری در افغانستان استقبال می‌کنیم. برای اجلاس هفتم در هرات نیز آماده میزبانی از شما هستیم. این جلسات باید ادامه پیدا کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->